Ahlman puhuu sote-palvelutuottajajärjestöjen tulevaisuudesta Sosiaali- ja terveyspolitiikan päivillä Säätytalolla 25.4.

Sosiaali- ja terveyspolitiikan päivät

Aika: 25.-26.4.2018
Paikka: Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Sosiaali- ja terveyspolitiikan päivät on avoin keskustelu- ja vaikuttamisfoorumi, jossa osallistujille tarjoutuu merkittävä tilaisuus yhteiseen keskusteluun keskeisten päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuus tarjoaa ajankohtaista tietoa sosiaali- ja terveyspolitiikan keskeisistä kysymyksistä ja haasteista. Ohjelmassa käsitellään eriarvoisuuden kaventamista, sosiaaliturvan uudistamista, järjestöjen palvelutuotantoa tulevaisuudessa sekä maakuntauudistuksen etenemistä.

Tapahtuma on suunnattu valtakunnallisille ja alueellisille sosiaali- ja terveysjärjestöille, päättäjille ja muilla alan toimijoille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.

Satu Ahlman puhuu keskiviikkoiltapäivän Järjestöjen palvelutuotanto – kuihtuva vai uusiutuva luonnonvara -teemassa otsikolla ”Kuollako vai kukoistaa – Mitä sote-järjestöjen pitää tehdä pärjätäkseen tulevilla markkinoilla?”. Puheenvuoroa kommentoivat Petri Pohjonen, pääjohtaja, Invalidiliitto ry ja Susanna Kallama, elinkeinoasioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät.

Lisätietoa: Sosiaali-ja-terveyspolitiikan päivät 2018

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Kuntoutumiskoti Meininki Oy ja JP-Työpaja Oy osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita ja työtoimintaa tuottavien Kuntoutumiskoti Meininki Oy:n ja JP-Työpaja Oy:n omistus on siirtynyt Mehiläinen Oy:lle 12.4.2018 alkaen.

Vuonna 1988 ja 1991 perustettujen lappeenrantalaisten yhtiöiden toimintaan kuuluu yhteensä 22 paikkaa palveluasumista ja tukiasumista sekä työtoimintaa mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille henkilöille.

– Kuntoutumiskoti Meiningissä on tehty uraauurtavaa työtä yhteisöllisten asumispalveluiden kehittämisessä. Ajatusmaailmamme kohtasivat heti, sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Mehiläinen Hoivapalvelut Oy lähtee nyt jatkamaan ja edelleen kehittämään perustamiemme yhtiöiden toimintaa. Meidän sekä ostajan toiminnassaan omaksumat arvot ja toimintatavat ovat yhteneväiset, joten uskomme tämän olevan paras mahdollinen ratkaisu niin asukkaiden, henkilöstön kuin palvelujen tilaajankin kannalta. Mehiläinen Hoivapalvelut Oy saa kaupan myötä erittäin sitoutuneen ja osaavan henkilökunnan ja pystyy taloudellisten resurssiensa vuoksi investoimaan tarvittaviin toimitiloihin, joten kaikkien kannalta tulevaisuus näyttää valoisalta. Haluamme samalla kiittää Eksoten mielenterveyspalvelujen sekä vammaispalvelun henkilökuntaa hienosta yhteistyöstä pitkältä ajalta, kertovat Kuntoutumiskoti Meiningin ja JP-Työpaja Oy:n yrittäjät Harri Qvist ja Pekka Hinkkanen.

Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Kuntoutumiskoti Meiningin lisäksi Mehiläisellä on yli 140 palvelukotia eri puolilla Suomea. Yhtiö aikoo avata vuonna 2018 yli 1000 uutta asukaspaikkaa uusilla yksiköillä ja yritysostoilla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

SOTE-yrityksen hallituksen kokouksen esityslista ja tiedote 1/2025

Sote sitä ja sote tätä. Jos uskoisi mediaa, pienempien sote-palvelutuottajien näkökulmasta tulevaisuudessa on vain uhkia ja kaikki palveluotuotanto olisi kannattanut myydä mieluiten jo eilen. Jos katsoo sote-alan uusia innovatiivisia start-uppeja, nuorten yrittäjien liikeideoita tai yhä uudelleen kilpailukieltojen jälkeen yrityksen tälle toimialalle perustavien busineksia, tulevaisuudessa on paljon mahdollisuuksia.

Minua on aina kovasti kiehtonut se, miten paljon ajatuksemme ja uskomuksemme vaikuttavat toimintatapoihimme ja siten tulevaisuuteemme. Piipahdin pääsiäisen tienoilla Yhdysvaltojen länsirannikolla vähän juoksentelemassa ja kurkistamassa Jenkkilän sote-maailmaan. Tuo visiitti vahvisti entisestään käsitystäni siitä, miten pitkälle unelma, positiivinen ja systemaattinen ponnistelu unelmaa kohti, sakkolenkeistä oppiminen ja Yes I Can -asenne voivat kantaa. Myös suomalaisia.

***

Teemaa sivuten alkuvuoden puhuttelevin harjoitus on kohdallani ollut erään hallituksen strategiaprosessissa saatu tehtävä, jossa piti kirjoittaa sisäinen ja ulkoinen tiedote ko organisaation merkittävästä uutisesta 2030. Harjoitus laittoi paitsi innostavasti, myös vakavasti pohtimaan sitä, missä uskallan hallituspositiosta käsin ko organisaation ennustaa olevan 2030. Kukaanhan ei tiedä varmasti. Miten pitkälle ja korkealle uskallan katsoa ja nähdä? Sarasvuon Jari sanoi joskus minua aikoinaan paljon helpottaneen ajatuksen johtajavalmennuksessa, joka nousi tässä harjoituksessa myös mieleen. Hänen mukaansa parhaat johtajat eivät voita kompetenssissa vaan kyvyssä uskaltaa ennustaa tulevaisuutta muiden puolesta eniten. Ehkä tuossa uskaltamisessa jotain perää on.

Innostuin em 2030-harjoituksesta valtavasti ja olen soveltanut sitä välittömästi erityisesti sote-kasvuyritysten neuvonannossa. Liikevaihtoa, kannattavuutta jne ennustavien kasvugraafien rinnalla on sekä operatiiviselle johdolle että hallitukselle puhutteleva harjoitus kirjoittaa hallituksen esityslista ja sisäiset ja ulkoiset tiedotteet tammikuulle 2025, jolloin sote-uudistuskin on – ehkä perustuslakivaliokunnan suuresta armosta – ollut voimassa jo hyvän tovin. Arjen ojankaivuussa katse jumittuu liian helposti kuraojaan taivaan sijaan, kuten joku kasvuyrittäjä hyvin kasvun haasteita jokin aika sitten kuvasi. Jos läppärilläsi aukeaa joka kerta sen avatessasi merkittävä uutinen yrityksestäsi tammikuussa 2025, vaikuttaa se väistämättä päivittäiseen tapaasi toimia enemmän kuin se, että sinua tervehtii koneella ensimmäisenä Hesari, lomamatkan maisemakuva tai jokin SoMe-kanava. Kestävyysurheilijataustaisena uskon to-to-toiston ihmeitä tekevään voimaan.

Mitä sinun yrityksesi hallituksen esityslistassa ja tiedotteessa lukee tammikuussa 2025? Uskallatko katsoa ja nähdä siihen saakka saati sitten kirjoittaa esityslistan ja tiedotteen valmiiksi ja ottaa esille seitsemän vuoden päästä? Rohkaisen sinua lämpimästi varaamaan kalenteriin ja aivoihin tilaa tälle harjoitukselle!

***

”Varo ajatuksia, ne muuttuvat sanoiksi.
Varo sanoja, ne muuttuvat teoiksi.
Varo tekoja, ne muuttuvat tavoiksi.
Varo tapoja, ne muuttuvat luonteeksi.
Varo luonnetta, se muuttuu kohtaloksi.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Coronaria laajentaa Pohjois-Suomessa nuorten mielenterveystyöhön

KUNTOUTUSPALVELUT SÄHÄKKÄ OY ON TOIMINNASSAAN EDELLÄKÄVIJÄ JA EDUSTAA CORONARIALLE UUTTA NÄKÖKULMAA MIELENTERVEYSPALVELUIDEN TUOTTAMISESSA.

Coronaria Hoiva Oy on ostanut 9.4.2018 Kuntoutuspalvelut Sähäkkä Oy:n. Kaupalla Coronaria Hoiva laajentaa toimintaansa nuorten mielenterveystyöhön Oulun ja Jyväskylän alueella. Coronaria Hoivalla on Oulun ja Jyväskylän alueella ennestään jo ikäihmisten Kotikylä-palvelukoteja.

Sähäkkä Oy on vuonna 2006 perustettu yhtiö, joka tarjoaa toiminnallista kuntoutusta nuorille. Sähäkällä on yksiköt Ylivieskassa, Oulaisissa ja Jyväskylässä, ja niissä on yhteensä 55 asiakaspaikkaa ja 55 työntekijää. Henkilökunta on yksiköissä paikalla vuorokauden ympäri.

Sähäkän yksiköissä nuoria ja nuoria aikuisia autetaan kuntoutumaan erilaisista mielenterveyden ja elämänhallinnan häiriöistä sekä ehkäistään toimintakyvyn haasteiden pitkäaikaisvaikutuksia.

Jokaisen nuoren toimintakykyä arvioidaan RAI-arviointimenetelmällä, jota käytetään kuntoutuksen kaikissa vaiheissa helpottamaan tavoitteiden asettamista ja kuntoutuksen etenemisen seurantaa.

”Sähäkkä edustaa Coronarialle uutta näkökulmaa mielenterveyspalveluiden tuottamisessa. Sähäkkä on toiminnassaan edelläkävijä ja edustaa kuntoutuksen näkökulmasta tulevaisuuden toimintatapoja. Yhtiön johto ja henkilöstö on tehnyt upeaa työtä ja olemme iloisia, kun saamme uusia osaajia joukkoomme”, Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg toteaa.

”Sähäkälle kumppanuus Coronarian kanssa on suunnitelmallinen osa yrityksen strategista päätöksentekoa ja vahvistaa kuntoutustoimintamme kehittymistä muuttuvassa sote- toimintaympäristössä”, Kuntoutuspalvelut Sähäkkä Oy:n toimialapäällikkö Anu Vuolukka kertoo.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista muun muassa ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme yli 1000 työntekijää.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Hoiva Oy
Arto Lamberg
Toimitusjohtaja
050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Jatkopolut yhdistyy osaksi Familaria

Jatkopolut Oy on kuopiolainen vuonna 2007 perustettu lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita tuottava yritys. Jatkopoluilla on toimipisteet Kuopiossa ja Varkaudessa, joista käsin avopalveluita tarjotaan koko Itä-Suomen alueella. Jatkopolkujen sijaishuollon yksiköt Nuortenkoti Polku, Nuortenkoti Pysäkki sekä Perhekuntoutusyksikkö Hermanni sijaitsevat Kuopiossa. Tammikuussa 2018 avattu Nuortenkoti Etappi toimii Janakkalassa. Jatkopoluilla työskentelee noin 70 työntekijän suuruinen moniammatillinen henkilökunta. Toiminnan perustana ovat alusta lähtien olleet henkilökunnan korkeatasoinen koulutus ja ammatillisuus, paikallinen tuntemus ja laaja yhteistyöverkosto.

Osakekauppa ei vaikuta Jatkopolkujen henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien Jatkopolkujen perustajat Tommi Laitinen ja Tommi Holopainen.

”Jatkopolut on toimija, jonka henkilöstöllä on vahva osaaminen erityisesti päihde- ja huumenuorten sijaishuoltopalveluiden tuottamisesta useassa eri yksikössä. Olemme erityisen tyytyväisiä, että saamme Familariin tämän puolen osaamista, koska tarve näyttää lisääntyvän kovaa vauhtia”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Jatkopolut on tehnyt myös erittäin hyvää työtä avopalveluiden saralla, jossa uskomme yhdessä pystyvämme jatkossa tarjoamaan entistä monipuolisempia ja vaikuttavampia palveluita asiakkaillemme”, jatkaa Pomell.

”Olemme tyytyväisiä, että pääsemme jatkamaan laadukasta työtä johtavan lastensuojelupalveluiden tuottajan mukana. Yhdessä olemme vahvempia tarjoamaan monipuolisia lastensuojelupalveluita valtakunnallisesti”, toteaa Jatkopolkujen perustaja Tommi Laitinen.

”Yrityskauppa oli toivottu jatkumo Jatkopolut Oy:lle. Haluamme kiittää kaikkia työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme menneistä vuosista ja toivomme tiiviin yhteistyön jatkuvan lastensuojelun muuttuvassa toimintaympäristössä myös jatkossa” kommentoi Tommi Holopainen, joka on toinen yhtiön perustajista.

Familarin porukka toivottaa Jatkopolut lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätietoja,

Harri Pomell, toimitusjohtaja Familar Oy puh. 0400 978 448

Tommi Holopainen, johtaja Jatkopolut Oy puh. 040 594 7611

Tommi Laitinen, johtaja Jatkopolut Oy puh. 040 830 9429

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Coronaria vahvistaa toimintaansa Päijät-Hämeessä

Coronaria Hoiva Oy on ostanut 3.4.2018 allekirjoitetulla kaupalla Ryhmäkoti Wilhelmiina Oy:n osakekannan. Kaupalla Coronaria Hoiva vahvistaa toimintaansa Päijät-Hämeessä. Coronarialla on jo ennestään Päijät-Hämeessä kolme ikäihmisten Kotikylä -palvelukotia.

Wilhelmiina Oy on vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka tuottaa kehitysvammaisten 24/7 asumispalveluita ja päivätoimintaa Hollolassa. Yhtiön asiakkaat tulevat pääasiallisesti Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymästä, Espoosta ja Riihimäeltä. Nykyinen omistaja jatkaa tiiviisti toiminnassa yksikön vetäjänä.

”Päijät-Häme on positiivista seutua kehittää palvelutuotantoa yhteistyössä asiakkaiden ja kuntayhtymän kanssa. Kaupan kohteena oleva Ryhmäkoti Wilhelmiina Oy on laadukas ja hyvämaineinen kehitysvammaisten koti. Edellisten omistajien laadukasta työtä on hyvä jatkaa myös tulevaisuudessa”, Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg toteaa.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista muun muassa ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Hoiva Oy
Arto Lamberg
Toimitusjohtaja
050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Oulun palvelukoti Oy osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottavan, vuonna 1997 perustetun Oulun palvelukoti Oy:n omistus on siirtynyt Mehiläinen Oy:lle 29.3.2018 alkaen. Toimintaan kuuluu yhteensä 49 paikkaa palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille.

– Oulun palvelukodilla on kokemusta mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden tuottamisesta jo 90-luvulta alkaen. Olemme tyytyväisiä päästessämme jatkamaan tätä toimintaa ja kehittämään sitä edelleen, sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

– Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja henkilökuntaamme menneistä vuosista. Olen iloinen, että perustamamme yritys saa hyvän kodin osana Mehiläistä, kertoo Oulun Palvelukoti Oy:n yrittäjä Reino Mällinen. Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Oulun palvelukodin lisäksi Mehiläisellä on yli 140 palvelukotia eri puolilla Suomea. Yhtiö aikoo avata vuonna 2018 yli 1000 uutta asukaspaikkaa uusilla yksiköillä ja yritysostoilla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Coronaria osti Oivaunesta enemmistöosuuden

CORONARIAN JA OIVAUNEN MUODOSTAMA KOKONAISUUS ON AINUTLAATUINEN, KOSKA SIINÄ YHDISTETÄÄN NYKYAIKAISEN ETÄLAUSUNTOTEKNIIKAN MUKANAAN TUOMA, HELPOSTI TOTEUTETTAVA SEULONTA TOIMIVAAN UNIHÄIRIÖIDEN HOITOKOKONAISUUTEEN.

Coronaria Oy on ostanut 3.4.2018 enemmistöosuuden Oivauni Oy:n osakekannasta. Kaupan myötä Coronaria ja Oivauni tarjoavat palveluita uniongelmiin yksityisasiakkaille, yrityksille sekä julkiselle terveydenhuollolle.

Oivauni Oy on vuonna 2007 perustettu, unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon erikoistunut yritys, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli noin miljoona euroa. Yhtiöllä on kolme uniklinikkaa, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.

”Unen ongelmat ovat uusi kansansairaus Suomessa. Nyt tähän kasvavaan ongelmaan haetaan ratkaisua. Oivauni Uniklinikka on suomalainen lääketieteen edelläkävijä, jonka toiminta perustuu innovatiiviseen syynmukaiseen hoitoon. Hoitojemme tulokset ovat erinomaiset ja asiakkaamme tyytyväisiä. Pitkään jatkuneiden unihäiriöiden hoitaminen vaatii lääketieteellistä lähestymistapaa perustuen kunnolliseen potilaan tutkimiseen. Nyt alkavassa yhteistyössä Coronarian kanssa hoitomme ovat yhä useamman suomalaisen saatavilla”, kertoo Oivauni Oy:n perustaja dosentti Henri Tuomilehto.

Coronaria tutkii vuosittain yli 15 000 väsymyksen tai huonon unen vuoksi tehtyä unirekisteröintiä. Uniapneaa sairastaville potilaille on jo olemassa selvä hoitopolku.

”Oivaunen liittyminen osaksi Coronariaa laajentaa mahdollisuuksiamme auttaa myös muista unihäiriöistä kärsiviä potilaita, joiden hoito on tällä hetkellä hajautunut monelle erikoisalalle. Coronarian ja Oivaunen muodostama kokonaisuus on ainutlaatuinen, koska siinä yhdistetään nykyaikaisen etälausuntotekniikan mukanaan tuoma, helposti toteutettava seulonta toimivaan unihäiriöiden hoitokokonaisuuteen”, toteaa Coronarian erikoissairaanhoidon johtaja Ulla Näpänkangas.

LISÄTIETOJA:

Ulla Näpänkangas
Johtaja, erikoissairaanhoidon palvelut
040 748 0710
ulla.napankangas@coronaria.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Oulun palvelukoti Oy osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottavan, vuonna 1997 perustetun Oulun palvelukoti Oy:n omistus on siirtynyt Mehiläinen Oy:lle 29.3.2018 alkaen. Toimintaan kuuluu yhteensä 49 paikkaa palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille.

– Oulun palvelukodilla on kokemusta mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden tuottamisesta jo 90-luvulta alkaen. Olemme tyytyväisiä päästessämme jatkamaan tätä toimintaa ja kehittämään sitä edelleen, sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

– Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja henkilökuntaamme menneistä vuosista. Olen iloinen, että perustamamme yritys saa hyvän kodin osana Mehiläistä, kertoo Oulun Palvelukoti Oy:n yrittäjä Reino Mällinen. Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Oulun palvelukodin lisäksi Mehiläisellä on yli 140 palvelukotia eri puolilla Suomea. Yhtiö aikoo avata vuonna 2018 yli 1000 uutta asukaspaikkaa uusilla yksiköillä ja yritysostoilla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Huoltsikka Oy liittyy osaksi Familarin verkostoa

Vuonna 2005 Mikkelissä perustettu Huoltsikka Oy tarjoaa lastensuojelun palveluita varhaisesta tuesta sijais- ja jälkihuoltoon. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat ammatillinen tukihenkilötoimintaa, perhetyö, tuetun asumisen palvelut ja sijaishuolto. Huoltsikan sijaishuoltopalvelut käsittävät 12-18-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitetun Pienryhmäkoti Heinälahden Mikkelissä.

Tehty osakekauppa ei vaikuta Huoltsikan henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien Huoltsikan perustajat Perttu Noponen ja Janne Lahtonen.

”Huoltsikan yrittäjät jakavat saman arvopohjan Familarin kanssa. Uskomme, että yhdessä pystymme tarjoamaan jatkossa entistä vaikuttavampia ja monipuolisempia lastensuojelupalveluita Huoltsikan asiakkaille”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Huoltsikka vahvistaa Familarin jalansijaa Etelä-Savossa ja Keski-Suomessa. Huoltsikan yli 30:n työntekijän sitoutunut henkilöstö tuo lisää osaamista ja kehittämismahdollisuuksia Familarin palvelutarjontaan”, jatkaa Pomell.

”Katsoimme, että muuttuvassa toimintaympäristössä Huoltsikka tarvitsee leveämmät hartiat tuomaan vakautta toiminnan jatkamiseksi ja kehittämiseksi”, toteaa Perttu Noponen, joka on toinen Huoltsikan perustajista. ”Familarin näkemys Huoltsikan toiminnan eteenpäin viemisestä ja mahdollisuus liittyä osaksi valtakunnallisesti johtavaa lastensuojelupalveluiden tuottajaa sai meidät innostumaan tästä vaihtoehdosta” kommentoi Huoltsikan toinen perustaja ja yrittäjä Janne Lahtonen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone