Kärkölän Vanhustenkotiyhdistyksen Nerolan palvelukeskus Attendolle

Kärkölän Vanhustenkotiyhdistys ry on myynyt Nerolan palvelukeskuksen Attendo Oy:lle 30. lokakuuta allekirjoitetulla kauppakirjalla. Operatiivinen toiminta siirtyy Attendon vastuulle 1.11.2015 alkaen.

Kauppaan kuuluvat Nerolan tehostetun palveluasumisen yksikkö sekä Tammikodon muistisairausyksikkö. Niissä asuu 50 ikäihmistä. Kärkölän Vanhustenkotiyhdistys jatkaa kiinteistöjen vuokraustoimintaa, sillä Erkkilän vuokra-asunnot pysyvät yhdistyksellä. Yhdistys toimii myös vuokranantajana Nerolan palvelukeskuksessa.

– Aloitimme työn kärköläläisten hyväksi 44 vuotta sitten. Toiminnan laajennuttua nykymuotoon ja viedessä runsaasti resursseja pohdimme eri vaihtoehtoja. Tehty ratkaisu tuntui viisaimmalta. Olemme huojentuneita, että hoiva- ja asumispalvelut säilyvät Kärkölässä ja työmme saa luotettavan ja laadukkaan jatkajan, sanoo Anja Vitie Vanhustenkotiyhdistyksestä.

– Arvostamme yhdistyksen tekemää pitkäaikaista ja maineikasta työtä, jota jatkamme innostuneena. Lähtökohtamme on tarjota turvallista, laadukasta ja yksilöllistä hoivaa ikäihmisille. Onnistumisemme todennamme reaaliaikaisesti laadunhallintajärjestelmämme kautta, sanoo Tiina Talonen Attendosta.

Attendo on ennestään tuttu toimija naapurikunnissa. Yrityksellä on ikäihmisten hoivakodit Hämeenlinnassa ja Lahdessa ja se vastaa Hämeenlinnan Kaurialan ja Myllymäen kotihoitopalveluista. Perusterveydenhuollon puolella Attendo vastaa Orimattilan ja Hausjärven terveysasemien palveluista.

lisätietoja:

Anja Vitie
kunnansihteeri, Kärkölä
puh. 040 837 4836
anja.vitie@karkola.fi

Tiina Talonen
aluejohtaja, ikäihmisten hoivapalvelut, Attendo
puh. 044 494 4228
tiina.talonen@attendo.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Katso kaikki Uutiset.