Lohjan Työterveys ry osaksi Terveystaloa

Terveystalo on 30.11.2015 toteutetulla liiketoimintakaupalla ostanut Lohjan Työterveys ry:n liiketoiminnan, ja henkilöstö siirtyy Terveystaloon ns. vanhoina työntekijöinä. Kauppa tukee Terveystalon valtakunnallista kasvustrategiaa ja vahvistaa Terveystalon markkina-asemaa työterveyspalvelujen tuottajana Länsi-Uudenmaan alueella.

Lohjan Työterveys ry on Länsi-Uudenmaan alueella toimiville yrityksille työterveyspalvelua tarjoava yhdistys, joka on perustettu vuonna 1973. Suurimmillaan yhdistys on työllistänyt 10 henkilöä ja palvellut n. 2 500 henkilöasiakasta. Nykyisin yhdistyksessä on 5 työterveyden ammattilaista ja yhdistyksen hoidettavana on n.1 200 työterveyden henkilöasiakasta.

Liiketoimintakaupassa Lohjan Työterveys ry:n henkilöstö siirtyy Terveystalon palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Terveystalon asiakkaaksi siirtyy kolmisenkymmentä Lohjan Työterveys ry:n jäsenyritystä ja n. 500 henkilöasiakasta. Siirtyviä asiakkaita palvellaan Terveystalo Lohjan tiloissa 1.12.2015 alkaen.

− Lohjan Työterveys ry on toiminut jo yli 40 vuoden ajan, ja olemme vastanneet joidenkin jäsenyritysten työterveydestä alusta asti. Olemme halunneet aina pitää huolta toimintamme laadusta, olla lähellä yritystä ja välittäneet aidosti asiakkaidemme terveydestä. Tätä linjaa siirtyvä henkilöstö haluaa jatkaa uudessakin organisaatiossa, kertoo johtava työterveyslääkäri Merja Sere Lohjan Työterveys ry:stä.

− Yrityskauppa vahvistaa Terveystalon verkostoa ja palvelutarjontaa Länsi-Uudenmaan alueella. Lohjan Työterveydestä tulee osa Suomen suurinta ja monipuolisinta terveyspalveluyritystä. Terveystalolla on erinomaiset mahdollisuudet investoida henkilöstön osaamisen, asiakaslähtöisten palveluiden sekä lääketieteellisen ja asiakaspalvelun laadun kehittämiseen. Toivotamme Lohjan Työterveys ry:n ammattilaiset lämpimästi joukkoomme, sanoo Terveystalon Länsi- ja Keski-Suomen liiketoimintajohtaja Siina Saksi.

Terveystalo Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla Kauppakeskus Prisman kauppakeskuskiinteistön
2. kerroksessa. Lohjan Terveystalo on täyden palvelun lääkärikeskus, jossa on tarjolla monipuoliset yleis- ja erikoislääkäripalvelut, työterveyspalvelut sekä laboratorio- ja röntgenpalvelut.

Lisätietoja medialle: 
Terveystalo, liiketoimintajohtaja Siina Saksi, puh.050 550 3912, siina.saksi@terveystalo.com
Lohjan Työterveys ry, johtava työterveyslääkäri Merja Sere, puh. 044 522 9609, merja.sere@lohjantyoterveys.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Katso kaikki Uutiset.