Med Group loikkaa isojen hammaslääkäriketjujen joukkoon ostamalla erikoishammashoidon klinikan Qmedicalin

Med Group vahvistaa asemaansa hammaslääkäriliiketoiminnassa ostamalla erikoishammaslääkäripalveluihin keskittyneen Qmedicalin. Yrityskaupan myötä Med Group pystyy tarjoamaan kaikkia hammashoidon palveluita koko Suomessa.
Med Group on kasvanut viime vuosina voimakkaasti sekä yritysostoin että orgaanisesti. Qmedical-kaupan vauhdittamana yritys arvioi kuluvan vuoden liikevaihdoksi noin 70 miljoonaa euroa, mikä merkitsisi lähes 30 prosentin kasvua vuodesta 2015.
– Olemme määrätietoisesti kehittäneet uutta Med Group Way -toimintamallia, jota hammaslääkäriliiketoiminta on ensimmäisenä konsernin liiketoiminnoista lähtenyt pilotoimaan. Qmedicalin tapa toimia sopii Med Group Wayn toimintaan loistavasti. Toimintamallin kulmakivet sujuvuus, yksilöllisyys ja vaikuttavuus ovat myös Qmedicalin toiminnan perusta, kertoo Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virta.
Med Group saa yrityskaupan myötä kaipaamaansa erikoishammashoidon osaamista, joka täydentää suun terveydenhuollon palveluvalikoiman kattamaan kaikki hammashoidon palvelut yhä laajemmalle asiakaskunnalle. Med Groupin tavoite on olla Suomen johtava erikoishammaslääkäritoimija.
Antero Salon perustama Qmedical on Suomen johtavia erikoishammashoidon klinikoita. Erikoishammashoidon asiantuntijoiden lisäksi klinikalla on oma hammaslaboratorio, oma implanttikomponenttien maahantuonti sekä edistyksellinen röntgenkuvausyksikkö.
– Olen saanut rakentaa hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa Qmedicalista erikoishammashoidon edistyksellisen keskuksen, jonka on nyt aika ottaa uusi askel varmistaakseen nousujohteisen kehityksen jatkumisen. Med Groupin tiimiin liittyminen mahdollistaa kehityksen kärjessä pysymisen niin kliinisesti kuin kokonaisvaltaisen potilashyvinvoinnin kannalta, valtakunnanlaajuisesti, toteaa Antero Salo.
Tärkeä kriteeri kaupassa oli myös arvomaailmojen samankaltaisuus. Salo uskoo Med Groupin toimintamallin ja arvojen sopivan hyvin hammashoitoon, ja hän iloitsee päästessään kehittämään edelleen tätä ideologiaa Med Groupissa.
Yrityskauppa on allekirjoitettu ja se astuu voimaan viranomaispäätösten valmistuttua loka-marraskuussa 2016. Antero Salo aloittaa Med Group Oy:n konseptijohtajana jatkaen kliinistä työtään.
Lisätietoja:
Med Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Virta, kari.virta@medgroup.fi, 040 751 1853.
Qmedicalin johtava lääkäri, omistaja Antero Salo, antero.salo@qmedical.fi, 040 524 9292.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Katso kaikki Uutiset.