Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykodon toiminta liittyy osaksi Familar-perhettä

 

Mehiläisen lastensuojelupalveluja tuottava tytäryhtiö Familar Oy on tullut Kouvolassa vuodesta 2006 toimineen Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto Oy:n palvelutuotannon toiminnan jatkajaksi 1.9.2016 toteutetussa liiketoimintakaupassa.

Myllykoto on 14-paikkainen sijaishuoltoyksikkö, jonka palvelut on suunnattu 12-18-vuotiaille nuorille, jotka elämäntilanteessaan tarvitsevat ympärivuorokautista seurantaa, tukea, hoitoa ja ohjausta turvallisissa sekä vuorovaikutuksellisissa rajoissa. Myös jälkihuoltoa, jatkohoitoa ja -kuntoutusta järjestetään aina 21-ikävuoteen saakka ja tarvittaessa pidempäänkin. Myllykodon toiminta jatkuu ennallaan ja koko henkilöstö siirtyy Familarin palvelukseen vanhoina työntekijöinä mukaan lukien Myllykodon yrittäjät Niko Wass ja Wellu Kähkönen.

”Myllykoto sopii erittäin hyvin Familarin verkostoon ja täydentää omalla osaamisellaan ja erikoistumisellaan jo entuudestaan monipuolista palveluvalikoimaamme. Lisäksi saamme kokeneet yrittäjät mukaan täydentämään Familarin tiimiä.”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Myllykoto täydentää hyvin myös Familarin palveluverkoston maantieteellistä laajenemista, koska meillä ei vielä ole ollut paikallista toimintayksikköä Kymenlaaksossa”, jatkaa Pomell.

”Ammatillinen, sitoutunut ja asiansa osaava työryhmä on ollut Myllykodon laadukkaan toiminnan taustalla. Merkittävää meille oli se, että koko työryhmä voi jatkaa vanhoina työntekijöinä uuden työnantajan palveluksessa”, toteaa Niko Wass, joka on toinen Myllykodon perustajista. ”Olen iloinen liittymisestä osaksi Familarin tiimiä sekä mahdollisuudesta jatkaa Myllykodon toimintaa ja toiminnan kehittämistä osana isompaa kokonaisuutta” kommentoi Wassin kanssa Myllykodon kymmenen vuotta sitten perustanut Wellu Kähkönen.

Sekä Wass että Kähkönen näkevät muutoksen mahdollisuutena ja uskovat, että muuttuvassa SOTE- kentässä Myllykodon toimintaedellytykset ja laadukkaat palvelut lapsille ja perheille pystytään turvaamaan aiempaa paremmin osana Familaria.

Lisätietoja,

Harri Pomell Toimitusjohtaja Familar Oy
p. 0400 978 448 harri.pomell@familar.fi

Wellu Kähkönen
Yksikön johtaja
Myllykoto
p. 044 0101 937 wellu.kahkonen@myllykoto.fi

Niko Wass
Vastaava ohjaaja Myllykoto
p. 044 0101 938 niko.wass@myllykoto.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Katso kaikki Uutiset.