Mikeva ostaa Pihtiputaalta Hoivaan Hoivapalvelut Oy:n liiketoiminnan, joka laajenee uudisrakennuksella vuonna 2017

Mikeva Oy:n kasvu saa jälleen vauhtia uudella yrityskaupalla neljäntoista orgaanisen avauksen lisäksi. Nyt ostettava Hoivaan Hoivapalvelun Nurmela Kodit on kymmenes tänä vuonna Mikevaan yrityskaupoin liitettävä palvelukoti. Mielenterveyskuntoutujille asumispalveluita tarjoavan 16-paikkaisen kodin toiminta on alkanut vuonna 1998. Henkilökunta jatkaa Mikevan palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Toiminta laajenee kesällä 2017 uuden 24-paikkaisen palvelukodin valmistuttua.

Valtakunnallisesti toimivan Mikevan markkinajohtajan asema vahvistuu jälleen Keski-Suomessa tällä liiketoimintakaupalla. Toimintaa tullaan kehittämään Mikevan MiePä-mallin mukaan ja olemassa olevat parhaat käytännöt yhdistetään vastaamaan entistä paremmin kuntoutujien tarpeita.

”Mikeva on valtakunnan ykkönen mielenterveyskuntoutujien asumis- ja kuntoutuspalveluissa. On selvää, että vahvistamme asemaamme entisestään valtakunnallisesti myös jatkossa sekä orgaanisesti että yrityskaupoin. Meillä ei ollut aiemmin toimintaa Pihtiputaalla, vaikka olemme alueen markkinajohtaja asumispalveluissa. Tämä kauppa tuo lisää osaamista Mikevaan.” kertoo Mikevan toimitusjohtaja Petri Pitkäranta

”Uskon, että Mikevan hoiva-alan ammattilaiset yhdessä Nurmela-kodin hyvin sitoutuneen henkilökunnan kanssa vievät yksikön kehitystä hyvään suuntaan ja takaavat parhaan mahdollisen hoidon ja palvelun jatkossakin.” toteaa hallituksen puheenjohtaja Martti Jokelainen Hoivaan Hoivapalvelut Oy:stä.

Mikeva Oy:llä on nyt toimintaa 72 paikkakunnalla 119 palvelukodissa eri puolilla Suomea. Palveluiden piirissä on tällä hetkellä lähes 2 800 asukas- ja kuntoutuspaikkaa.

 

Lisätietoja: 

Petri Pitkäranta, toimitusjohtaja, Mikeva Oy, puh. 044 7800 600
Martti Jokelainen, hallituksen puheenjohtaja, Hoivaan Hoivapalvelut Oy, puh. 040 840 2300

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Katso kaikki Uutiset.