Pihlajalinna ostaa enemmistön Suomen Yksityiset Hammaslääkärit Oy:stä

Pihlajalinna ostaa 51 prosenttia Suomen Yksityiset Hammaslääkärit Oy:stä. Kauppa astuu voimaan 15.3.2018. Ostettavaan ketjuun kuuluu seitsemän hammasklinikkaa, jotka sijaitsevat Tampereella, Turussa, Raisiossa, Paimiossa, Salossa, Kuopiossa ja Oulussa. Hammasklinikoista tulee osa Pihlajalinnan hammasklinikkaketjua. Pihlajalinnalla on nykyisin yhdeksän hammasklinikkaa eri puolilla Suomea.

Hammasklinikkaketjun ostolla Pihlajalinna haluaa vahvistaa asemaansa suunterveydenhoidossa ja parantaa alueellista palvelutarjontaa. Ostettavan ketjun klinikat ovat paikkakunnillaan pitkään toimineita ja tunnettuja. Niiden kokonaisliikevaihto on noin 5,6 miljoonaa euroa vuodessa. Ostettavan yrityksen vähemmistöomistus jää ketjun hammaslääkäreille ja johdolle.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Katso kaikki Uutiset.